top of page

HAVMANNEN FRA NORD

HeCreature er et alter ego. Et resultatet av et halvt menneskeliv med spiseforstyrrelser, og veien tilbake til egen kropp. Havfolket har fascinert meg stort helt siden barndommen. Hvorfor akkurat havfolket har jeg ikke noe godt svar på, men det handler trolig om en blanding av estetikk og det faktum at jeg vokste opp ved havet. I havet føler jeg meg hjemme. Jeg føler meg komplett. Jeg får puste, og begrepet tid opphører. 

 

HeCreature, som de fleste ville dyr, trives best uten tilskuere og kommer sjeldent til overflaten om det er for mange mennesker der. Et fåtall mennesker har vunnet hans tillit til å komme nært. Han trives best i kjøligere klima, og tar ofte til overflaten om natten. For verden kommer han til syne igjennom denne nettsiden og på Instagram. Han er tilstede på disse plattformene for å bidra til å vise den vakre kystnaturen i nord - og andre steder han finner veien. 

Nysgjerrig? Følg HeCreature på Instagram eller Tumblr, eller bli med på ferden i galleriet!

 

HeCreature får stadig vekk henvendelser fra personer og andre som ønsker å inngå kunstneriske eller kommersielle samarbeid. HeCreature er ikke en salgsvare eller tjeneste, og stiller ikke opp på events, prosjekter eller lignende. Kommersielle eller ei. Det ber jeg om forståelse for. 

1.png

"UNTIL I BECAME HUMAN, NOBODY EVER TOLD ME THERE WAS SOMETHING WRONG WITH MY BODY"

 

Fra boken "The Mermaid" av Christina Henry

 

Foto: Øystein Voll

bottom of page