top of page

PISCIUM ARCTICUM HOMINUM

HeCreature er et alter ego. Et resultatet av et halvt menneskeliv med spiseforstyrrelser, og veien tilbake til egen kropp. Havfolket har fascinert meg stort helt siden barndommen. Hvorfor akkurat havfolket har jeg ikke noe godt svar på, men det handler trolig om en blanding av estetikk og det faktum at jeg vokste opp ved havet. I havet føler jeg meg hjemme. Jeg føler meg komplett. Jeg får puste, og begrepet tid opphører. 

 

HeCreature, som de fleste ville dyr, trives best uten tilskuere og kommer sjeldent til overflaten om det er for mange mennesker der. Et fåtall mennesker har vunnet hans tillit til å komme nært. Han trives best i kjøligere klima, og tar ofte til overflaten om natten. For verden kommer han til syne igjennom denne nettsiden, på Instagram og på Facebook. Han er tilstede på disse plattformene for å bidra til å vise mangfold, hvordan livet i havet kan fortone seg, og den vakre kystnaturen i nord - og andre steder han finner veien. 

Nysgjerrig? Bli med under havet på Instagram og i galleriet!

 

HeCreature får stadig vekk henvendelser fra personer og andre som ønsker å inngå kunstneriske eller kommersielle samarbeid. HeCreature er ikke til salgs, og stiller ikke opp på arrangementer, i prosjekter eller ligende. 

HCu.jpeg

"UNTIL I BECAME HUMAN, NOBODY EVER TOLD ME

THERE WAS SOMETHING

WRONG WITH MY BODY"

 

Fra boken "The Mermaid" av Christina Henry

 

Foto: #HeCreatureMoment av Stein-Arvid Aamo

bottom of page