top of page

 

HeCreature er et alter ego. Et resultatet av et halvt menneskeliv med spiseforstyrrelser, og veien tilbake til egen kropp. Havfolket har fascinert meg stort helt siden barndommen. Hvorfor akkurat havfolket har jeg ikke noe godt svar på, men det handler trolig om en blanding av estetikk, og det faktum at jeg vokste opp ved havet. I havet føler jeg meg hjemme. Jeg føler meg komplett. Jeg får puste, og begrepet tid opphører. 

 

HeCreature, som de fleste ville dyr, trives best uten tilskuere og kommer sjeldent til overflaten om det er for mange mennesker der. Et fåtall mennesker har vunnet hans tillit til å komme nært. Han trives best i kjøligere klima, og tar ofte til overflaten om natten. For verden kommer han til syne igjennom denne nettsiden, på Instagram og på Facebook. 

HeCreature får ofte henvendelser fra personer, selskaper og andre som ønsker å inngå samarbeid. HeCreature er ikke en salgsvare eller et prosjekt. Han stiller ikke opp på events, kommersielle arrangementer eller kunstneriske prosjekter.

 

Du lurer kanskje på hvorfor jeg deler av denne siden av meg selv, hvis det er så personlig? Og hvorfor ha en nettside, når innholdet ikke er "til salgs"? Jeg har valgt å dele fra mitt univers av flere grunner. Den viktigste grunnen for meg er å bidra til å vise mangfold. Vi har alle ulike måter å leve livene våre på, og dette er en av måtene jeg lever mitt liv på. Noen velger å lage en blogg, jeg velger dette. Basert på utallige henvendelser fra andre, er det noe som sier meg at det er enda flere der ute, og ved å vise frem hva jeg gjør - kanskje kan det gi andre motet til å realisere egne drømmer eller alter ago? 

Nysgjerrig? Bli med ut i havet på Instagram og på Facebook!

PISCIUM ARCTICUM HOMINUM

5C7C9A8F-EF8D-4E71-9794-CD65B1A054B7.jpeg

"UNTIL I BECAME HUMAN, NOBODY EVER TOLD ME

THERE WAS SOMETHING

WRONG WITH MY BODY"

 

Fra boken "The Mermaid" av Christina Henry

Foto: #HeCreatureMoment av Stein-Arvid Aamo

bottom of page